Forum .MyLife

Dziekujemy ze jestes tutaj z nami!

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2017-08-06 13:17:19

GoGoOskiHD
Użytkownik
Liczba postów: 1
Windows 8.1Opera 46.0.2597.57

Usuneło mi 100kk

Witam, tutaj GoGoOskiHD Gracz serwera MyLife. Chciałem zgłosić błąd, który został do mnie przysłany. Usuneło mi 100 milionów! Nie wiem jak ale uzbierałem 100 milionów i poszedłem sobie po loda, i wróciłem odpalam MyLife, i patrze ile mam hajsu i pisze : 0 PLN

A pisało: 100000000| Nie wiem nie mam s'sów ale uwierzcie mi na słowo..... Chciałbym odzyskać pieniądze.

To już tyle ode mnie narka!

| C Z E K A M | N A | O D P O W I E D Z |

#2 2018-02-05 18:39:26

KjaaY
Użytkownik
Liczba postów: 3
WindowsChrome 64.0.3282.119

Odp: Usuneło mi 100kk

GoGoOskiHD napisał/a:

Witam, tutaj GoGoOskiHD Gracz serwera MyLife. Chciałem zgłosić błąd, który został do mnie przysłany. Usuneło mi 100 milionów! Nie wiem jak ale uzbierałem 100 milionów i poszedłem sobie po loda, i wróciłem odpalam MyLife, i patrze ile mam hajsu i pisze : 0 PLN

A pisało: 100000000| Nie wiem nie mam s'sów ale uwierzcie mi na słowo..... Chciałbym odzyskać pieniądze.

To już tyle ode mnie narka!

| C Z E K A M | N A | O D P O W I E D Z |

Skoro otrzymales zbugowane pieniądze, to po ci ich zwrot?

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
- instictmta - mojeforo - forumsummermcosiedle3majayourgameyourlife